Cost of living

Exista doua costuri principale pentru studentii universitatilor din Marea Britanie: taxele de scolarizare si costurile de trai.

Taxele de scolarizare

Studentii full time si part time beneficiaza de finantare de la Guvernul Britanic sub forma unui imprumut de student. Acest lucru inseamna ca aplicantii acceptati sa studieze in UK si care se incadreaza in cerintele de eligibilitate pentru obtinerea acestei finantari NU VOR PLATI taxele de scolarizare pe perioada anilor de studiu.

Echipa UK Study Romania va ofera ajutor in completarea acestor formulare, precum si consiliere in privinta altor tipuri de ajutoare financiare.

Costurile de trai

Acestea variaza in functie de orasul in care va aflati, dar daca sunteti studenti full time exista unele subventii si burse disponibile, pentru a va ajuta sa acoperiti aceste cheltuieli. Ce veti primi depinde de circumstantele personale.

Echipa UK STUDY va poate consilia in completarea formularelor, dupa ce ati ajuns la studii in Marea Britanie.

ADMISSIONS OPEN FOR 2022

Anywhere YOU want to study - Europe and beyond

Facts and figures

SCHOOL VISITS
+
COURSES
+
UNIVERSITIES
+
GRADUATION
%

ABOUT JOBS IN UK

Petre Balasoiu este un proaspat absolvent de la Teesside University din UK. In urmatorul video ne povesteste cate ceva despre experienta lui cu privire la locurile de munca din UK.

FIRST THING YOU NEED TO DO

Many universities and colleges encourage students to apply as early as possible. This allows the Admission team to check things such as references and matching students with their options.
Contact one of our advisers by filling in the Application form below. We will get back to you as soon as possible.
Click aici si unul din consultantii nostril te va contacta in curand.

Upcoming Events

Top Stories