Misiunea ta

Student Falling Asleep While Cramming

Urmeaza-ti visurile!

Cel mai important lucru este alegerea unui program de studiu de care esti suficient de interesat pentru a il studia.

Daca esti pasionat de ceea ce faci, atunci cu siguranta vei reusi. Gandeste-te ce materii iti plac, da-ne de stire iar noi vom cerceta oferta de studiu. Vei avea posibilitatea sa iei parte la programe de tip „ziua portilor deschise”, sa vorbesti cu actuali studenti din Marea Britanie, ceea ce te va ajuta sa descoperi ce doresti sa faci pe viitor.

Planifica din timp

In mediul competitiv de azi este foarte important sa debutezi in cel mai bun mod posibil. Exploreaza site-uri cu oferte de angajare sau cariere profesionale, astfel te vei putea hotari ce sa studiezi si care sunt cele mai bine platite profesii.

Alegerea unei universitati

Dupa ce ti-ai „facut temele” si te-ai gandit ce ai dori sa studiezi, este momentul sa iti alegi universitatea. Tine minte, universitatea aleasa este locul unde iti vei petrece cel putin trei ani din viata, asadar este foarte important sa o nimeresti din prima. Vorbeste cu noi si iti vom da sfaturi practice cum ar fi raportul studenti/profesori, costul traiului, trasaturi speciale ale unor universitati, etc.

Eseul motivational 

Dupa ce ai luat aceste decizii importante, o parte mai solicitanta va fi redactarea Eseul motivational. De multe ori este dificil sa „iti faci reclama” vorbind despre interesele tale academice si extracurriculare in numai 4.000 de caractere cu tot cu spatii. Cu noi, vei avea parte de tot sprijinul necesar din partea consilierilor UK Study astfel incat sa te poti prezenta drept candidatul ideal.

Invatati, invatati, invatati

Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma lucru pe care trebuie sa-l faci este sa studiezi. Satisfacerea cerintelor de intrare este esentiala daca v-a fost oferit un loc conditionat. De asemenea, daca ati aplicat individual si aveti indoieli in legatura cu oferta de studiu primita, luati legatura cu noi si va vom ajuta in clarificarea nedumeririlor.

 

 

Comments

comments