Misiunea noastra

woman-busy-office-paper-350px

Alegerea unei facultati in strainatate este una dintre cele mai incitante activitati din viata unui viitor student. Totusi, acest proces poate cauza confuzie uneori, datorita numarului mare de programe de studiu existent.

Consilierii nostri au o experienta temeinica in domeniul educational si va ghideaza pas cu pas prin punerea in evidenta a aspectelor care sunt esentiale pentru o inscriere cu succes la studii.

Consilierii nostri sunt fosti studenti la universitati din Marea Britanie si sunt pregatiti profesional pentru ca sfaturile pe care vi le dau sa fie de cea mai buna calitate.

Orientarea in cariera

Noi asistam studentii in identificarea oportunitatilor de cariera potrivite, luand in considerare situatia, conditiile si interesele fiecaruia. Pe baza indelungatei noastre experiente, suntem in masura sa va oferim consiliere adecvata asupra programelor de studiu si universitatilor, astfel incat studentii sa aiba cea mai buna experienta de invatare.

Aplicatiile la universitate

Noi oferim consiliere pentru inscrierea studentilor la programe de diploma de foundation sau de licenta, transfer, continuare de studii, pre-masterate si programe postuniversitare, ajutam in completarea aplicatiilor de inscriere si ne asiguram ca toate documentele necesare sunt pregatite, oferim indrumare in privinta oportunitatilor de finantare prin burse de studiu ale universitatilor sau din surse de finantare externe, cum ar fi programele cu bursa intreaga sau partiala.

Aplicatii pentru obtinerea finantatii studiilor

Studentii la zi dar si cei part-time primesc ajutor financiar pentru plata taxelor de scolarizare. Aceasta inseamna ca aplicantii care sunt acceptati la studiu in Marea Britanie si care indeplinesc conditiile necesare NU VOR PLATI taxa de scolarizare. Acest imprumut studentesc va fi restituit dupa ce studentii vor absolvi si vor incepe sa castige suficient. Noi va oferim toate informatiile necesare in pregatirea dosarului de inscriere, va indrumam in completarea documentelor si va asistam pas cu pas in completarea corecta a formularelor.

Cazarea

Noi ii sfatuim pe studenti in gasirea unor optiuni potrivite de cazare, atat in cadrul universitatii cat si in camine administrate de universitate sau in locuinte private, luand in considerare situatia fiecarui student.

Alte informatii

Noi oferim studentilor sfaturi pentru acomodarea cat mai usoara la conditiile climatice, la noul curs de schimb, la sistemul de telefonie mobila, si pentru accesul la facilitati meet-and-greet in Marea Britanie, astfel incat tranzitia sa fie pe cat de usoara posibil.

Comments

comments