Valentin Sedai Clos – BA Cruise Industry Management, Southampton Solent University

Valentin Sedai Clos

Salutare tuturor, numele meu este Sedai-Clos Valentin Iulian, iar istoria construirii viitorului meu a inceput acum 1 an.

La varsta de 18 ani, fiind inca in liceu,am decis sa parasesc tara mea natala din motivele pe care cu toti le stim. Totul a inceput ca o gluma vroiam doar sa caut modalitatile de distractie in alte tari precum cluburi, petreceri,etc.

Tot cautand am ajuns sa citesc despre viata in Marea Britanie,ceea ce am citit si informatiile care le-am capatat prin intermediul internetului, m-au facut sa imi doresc sa fiu si eu un student fara prea mult stres … sa ma lupt sa invat si sa fiu rasplatit si nu gratis ci tot prin munca depusa de mine sa fiu ridicat atat cat am luptat sa ma ridic.

Si totusi, nu stiam absolut nimic despre cum sa ajung intr-o tara ca Anglia, fiind si presat de situatia financiara … insa pe internet tot cautand metode de a pleca am intrat pe un forum care din pacate nu imi aduc aminte cum se numeste, unde un student roman plecat in Anglia, a raspuns tuturor intrebarilor cu doar cateva cuvinte „UK Study Romania”.

Am stat pe ganduri o saptamana pana sa iau contact cu cei de la UK Study, deoarece eram emotionat si in acelas timp speriat. Engleza mea nu era foarte reusita iar cu informatiile pentru universitati erau la pamant, nu stiam nici o universitate.

Apoi dupa multe lucruri facute cu sprijinul doamnei Andreea si al doamnei Simona, si cu ajutorul tuturor oamenilor ce fac parte din aceasta familie numita UK Study, am ajuns sa cunosc foarte bine fiecare amanunt cu privire la studiul in Marea Britanie. Impreuna am trecut prin examene grele, prin emotii mari, prin stres.

Au existat momente cand pur si simplu am vrut sa dau inapoi si sa aplic la o facultate in Romania, dar ce am invatat in decursul acestui  an cu ajutorul UK Study… este ca merita sa lupti pentru cel mai frumos vis al tau si cel mai important lucru care m-a tinut mereu in picioare a fost gandul si sentimentul ca in aceasta lupta spre drumul catre viitorul meu, NU SUNT SINGUR.

Consider ca cei de la UK Study vor fi prieteni buni, iar pe parcurs vor deveni o a doua familie.

Acesta este drumul meu spre Marea Britanie, el inca continua si o va face pana cand imi voi indeplini visul.

Valentin Sedai Clos – BA Cruise Industry Management, Southampton Solent University

Comments

comments