Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a paginii www.ukstudy.ro

Acesta este site-ul oficial al SC UK STUDY SRL

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC UK STUDY SRL. Cei ce acceseaza aceasta pagina web au urmatoarele drepturi:

  • Explorarea continutului
  • Reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicare numai cu indicarea sursei
  • Copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora

Descrierea serviciilor

Prin intermediul sectiunilor sale, pagina de web www.ukstudy.ro ofera utilizatorilor informatii, acte normative, reglementari si stiri referitoare la sistemul de invatamânt din Marea Britanie.

Ce este un serviciu electronic?

In cadrul site-ului www.ukstudy.ro, un serviciu electronic reprezinta un serviciu sau o resursa oferita prin Internet cu scopul de a-i informa pe cei interesati despre institutiile educationare din Marea Britanie.

Exista doua tipuri de servicii electronice oferite de www.ukstudy.ro:

  • Servicii de informare, care asigura celor interesati, presei si altor factori interesati un acces usor si eficient la informatii
  • Servicii de oferire a documentelor necesare utilizatorilor inregistrati astfel ca se va asigura comunicarea cat mai eficienta intre echipa UK STUDY si aplicanti

Reguli de confidentialitate

SC UK STUDY SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – SC UK STUDY SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al SC UK STUDY SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC UK STUDY SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile pe informatiile continute in aceasta pagina web iti asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

SC UK STUDY SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

SC UK STUDY SRL nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

SC UK STUDY SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

SC UK STUDY SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul SC UK STUDY SRL cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Disclaimer

Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa UK STUDY incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul www.ukstudy.ro

Daca sunt semnalate erori, administratorul va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea SC UK STUDY SRL nu isi asuma nici o raspundere cu privire la informatiile de pe acest website.

Informatia oferita:

  • Este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulate
  • Nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata

Pentru orice nelamuriri, puteti contacta echipa UK STUDY la adresa de e-mail info@ukstudy.ro sau la numerele de telefon afisate pe acest site.