Liga studentilor

Student-Union

Liga studentilor este organizatia care reprezinta interesele studentilor in universitatea in care studiaza. Prin reprezentantii alesi de catre studenti, principalul scop al Ligii este sa lucreze impreuna cu universitatea pentru a imbunatati experienta educationala a studentilor.

In jur de 600 de studenti sunt membri in Uniunea Nationala a Studentilor (NUS).

Toti cei care sunt inscrisi la cursuri devin automat membri si pot accesa o gama larga de servicii si activitati. Ligile studentilor ofera activitati recreationale pentru studenti, organizeaza cluburi sportive de fotbal, basketball, volleyball, etc. si societati de studiu cum ar fi cele de arte, film, istorie, etc. Aceste activitati sunt deschise pentru toti studentii si acolo iti poti face repede prieteni si poti socializa cu studenti ca si tine.

Ligile studentilor organizeaza si iesiri noaptea in baruri si cluburi. Acestea sunt modalitati minunate de a cunoaste orasul unde iti vei petrece urmatorii trei sau patru ani. Faptul ca iesi intr-un grup are beneficiul ca fiecare are grija de cel de langa el si cel mai important, te vei distra mult mai bine.

Liga studentilor joaca in rol important in viata din universitate deoarece rolul ei este sa iti reprezinte interesele, oricare ar fi ele. Liga pune in discutie problemele care te-ar putea afecta ca student, iti da o voce pentru a-ti spune parerea in legatura cu facultatea, fie ca o lauzi fie ca dai indicatii despre ce ar fi de imbunatatit.

Liga studentilor din universitatea ta va fi prezenta in timpul Saptamanii bobocilor. In general vei gasi mai multe informatii despre aceasta pe afisierele din universitate, pe site-ul web al universitatii, astfel incat sa poti lua legatura cu ei sau sa participi la activitatile lor.

 

Comments

comments