Petre Balasoiu – BA Criminology and Youth Studies, Teesside University

Petre Balasoiu1Inca de la inceputul liceului mi-am dorit sa vizitez Anglia. Nu era un plan concret, ci mai degraba o dorinta pe care urma, la un moment dat s-o vad indeplinita.

In al doilea semestru al clasei a XII-a, cand deja intrebarile de genul “La ce facultate ai de gand sa dai?” au inceput sa curga si eu nu aveam tocmai un raspuns clar, am aflat prin intermediul echipei UK Study ca am sanse sa studiez in Marea Britanie.

Avand in vedere ca nu eram tocmai cel mai stralucit elev din clasa mea, mi s-a parut o oportunitate pe care nu o puteam rata. Am aplicat la 5 universitati in Anglia cu ajutorul celor de la UK Study, care mi-au raspuns la toate intrebarile posibile (si au fost multe).

Petre Balasoiu3Pe tot parcursul depunerilor aplicatiilor am fost ghidat spre profilele care s-au potrivit cel mai bine intereselor mele, iar acum sunt mandru sa spun ca sunt student la Universitatea Teesside, Middlesbrough, pe sectiunea “Criminology & Youth Studies”, desi am fost acceptat la toate facultatile la care am aplicat.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o anumita calificare, iar faptul ca am promovat examenul IELTS m-a ajutat in acest demers, iar pentru acest lucru sunt, din nou, recunoscator echipei.

Nu numai ca am ocazia sa vizitez si sa traiesc in Marea Britanie, dar am si sansa de a studia intr-un loc nou pe care abia astept sa-l descopar.

Sunt foarte entuziasmat de plecarea mea si multumesc tuturor celor din echipa UK Study pentru profesionalism si caldura.

Petre Balasoiu – BA Criminology and Youth Studies, Teesside University

Comments

comments