Georgiana Silvia Epure – BA International Relations, University of Leeds

Georgiana Silvia EpureSa speri ca dupa liceu vei studia in Marea Britanie e ca unul din visele acelea copilaresti in care fetele spun ca vor sa devina printese, iar baietii doresc sa se faca piloti de avion. Mie, UK Study  mi-a indeplinit visul!

Multumita membrilor UK Study, mi-am dat seama ca sa aplic la universitatile din UK nu e un lucru imposibil de facut. De fapt, este cat se poate de simplu si de rapid, mai ales atunci cand ai tot timpul alaturi de tine un indrumator tanar si entuziast. Iar sentimentul pe care il ai cand primesti prima scrisoare de confirmare de la universitate este de nedescris, mai ales atunci cand stii ca nu a fost acceptat doar datorita unor note, ci si multumita capacitatilor si aptitudinilor personale pe care le-ai dezvoltat de-a lungul anilor.

UK Study Romania este cea mai buna alegere cand vine vorba de ajutor pentru intocmirea dosarului pentru admitere, pentru ca nu se limiteaza doar la a expedia documentele. Echipa UK Study e pregatita sa te ajute pe tot parcursul drumului tau pana in Anglia si poate distruge orice mit legat taxele pentru finantarea studiilor, cea mai mare temere a noilor studenti. Nu vei fi singur cand va trebui sa iti alegi cazarea, avionul sau part-time job-ul la care vrei sa aplici acolo. Georgiana_quotes

Echipa UK Study Romania stie cat de important este pentru tine sa ai informatia corecta in cel mai scurt timp, pana la cel mai mic detaliu. De aceea este cea mai buna optiune a ta. Pentru ca stii ca te poti baza pe cei din echipa oricand, pentru a te pregati pentru viata de student in Marea Britanie.

Prezentare CJE

Georgiana-Silvia Epure

University of Leeds, BA International Relations

Comments

comments