About Us

With you all the way

Cambridge School of ConstantaO data cu intrarea in Uniunea Europeana, Marea Britanie a devenit o destinatie foarte atragatoatre pentru studentii romani.

Diversitatea specializarilor si comunicarea eficienta dintre mediul academic si piata muncii ii fac pe absolventii universitatilor din UK sa fie cautati de companii de renume din toata lumea.

In plus, programele educationale sunt axate pe dezvoltarea de aptitudini si a gandirii analitice.

UK Study Romania este o organizatie romaneasca ce furnizeaza informatii si ofera suport tinerilor ce doresc sa aiba oportunitatea de a studia in UK. Echipa include absolventi ai unor universitati din Marea Britanie oferindu-ne avantajul de a impartasi din cunostintele noastre si experienta dobandita.

Noi le punem la dispozitie celor interesati toate informatiile relevante referitoare la conditiile de eligibilitate, oferim asistenta in alegerea unei universitati potrivite in functie de preferinta candidatului precum si avantajele de a studia in Marea Britanie.

Pentru ca tranzitia sa fie cat mai usoara si fara dificultati, reprezentantii UK Study Romania vor ajuta tinerii sa se acomodeze in noul oras, sa deschida un cont in banca, sa se inscrie la un medic de familie, scrierea CV-ului precum si alte facilitati.

CNE and UK Study Romania

Organizatia noastra este partenera cu diferite institutii din tara precum si cu cea mai importanta structura a elevilor din Romania – Consiliul National al Elevilor.