Asigurarea bunurilor personale

Students-Contents-Insurance

Ai nevoie de asigurare?

Potrivit cercetatorilor, studentul de rand ia cu el la universitate lucruri in valoare de £2.000£5.000, de exemplu laptop-uri, smart phone-uri, camere de luat vederi, etc. Studentii care locuiesc la comun ar putea lua cu ei chiar si mai multe posesiuni.

Daca ai fi talharit, sau ti-ai strica bunurile din greseala, ti-ai putea permite sa le inlocuiesti?

 

Viata in locuintele pentru studenti

Se considera ca locuintele studentesti prezinta un mare risc de furt si stricare a obiectelor persoane, asa ca unele universitati ofera asigurari studentilor sai. In aceasta pot fi incluse telefonul mobil, laptop-ul, cazurile de furt, pierdere si deteriorare, pentru o mica taxa in plus.

Pentru studentii care traiesc la comun, va trebui sa achizitionezi o polita de asigurare individuala,  nu una care sa valabila pentru locuinta.

Ce acopera asigurarea studenteasca?

Asigurarea studenteasca iti asigura bunurile in caz de pierdere sau deteriorare prin furt, vandalism, incendiu, inundatie din cauza tevilor. Unele polite iti permit sa iti alegi bunurile pe care le asiguri. Asigura-ti bunurile de valoare, cum ar fi echipamentul informatic, telefoanele mobile, camera de luat vederi. Politele includ o suma de despagubire care este limitata, asadar fii sigur ca aceasta este pe masura obiectelor asigurate de tine.

Unde sa obtii o asigurare studenteasca

Cover4students.com si Endsleigh.co.uk iti ofera asigurari specializate a bunurilor personale si sunt principalii asiguratori ai studentimii.

Ce este asigurat de politele de asigurare?

Asigurarile de bunuri personale pot inlocui vechile tale posesiuni in caz de furt, incendiu asupa proprietatii, deteriorari accidentale, etc. Asigura-te ca stii foarte bine ce ti-ai asigurat atunci cand iti faci o asigurare a bunurilor personale.

 

Comments

comments