Ana Maria Dumbrava – BA Marketing, Advertising and Public Relations, Birmingham City University

Ana Maria DumbravaEu am auzit pentru prima data de echipa UkStudy cand au venit la liceul meu. Imi doream foarte mult sa studiez in UK asa ca i-am sunat si ne-am intalnit.

Am venit cu intrebarile scrise ca nu cumva sa uit ceva important dar am primit toate raspunsurile inainte sa apuc sa intreb.

M-au ajutat sa imi fac cont UCAS si sa ma inscriu la universitati, mi-au dat sfaturi cu privire la cursuri, facultati, personal statement, costuri si multe altele, m-au ajutat sa aplic pentru suportul financiar pentru plata taxei de scolarizare, m-au sfatuit cu privire la IELTS si m-au incurajat pt bac.

Mi-au raspuns intotdeauna la intrebari, la orice ora si m-au ajutat sa gasesc rezolvari la problemele pe care le-am intampinat. Au fost consilieri si prieteni extraordinari pentru ca lor le pasa de fiecare dintre noi si isi doresc ca noi sa intram la universitatile la care vrem si sa reusim in viata.

Acum sunt studenta la Birmingham City University la Marketing, Advertising and PR.Imi traiesc visul de a studia in UK si de a avea o cariera importanta, in mare parte datorita echipei UkStudy si pentru asta le multumesc!

Comments

comments