Alexandru Ionut Munteanu – BA Sports Studies, Southampton Solent University

Alex at SolentSa incep cu inceputul, eram prin clasa a XI–a si echipa UK Study a venit in vizita la liceul fratelui meu el aducand acasa brosurile, m-am uitat peste ele , am cercetat pe internet in amanunt si in mai putin de o ora am zis : “Asta vreau sa fac ! O sa plec in Marea Britanie sa studiez acolo dupa liceu “ .

Am intrat pe site-ul UKStudy.ro si am trimis un mesaj echipei sa vina in vizita si la liceul la care invatam eu si la inceputul clasei a XII-a au si aparut , i-am sunat si am venit la sediu sa incep procedurile pentru aplicare .

Nu am fost un elev model dar totusi am tras tare si am reusit sa iau examenul IELTS si Bacalaureatul cu note destul de bune desi nu prea aveam incredere in mine dar de la inceput pana la sfarsit echipa UKStudy a avut incredere in mine alaturi de parintii mei ca voi reusi fara probleme sa intru la facultate in Marea Britanie si asa s-a si intamplat , acum sunt foarte fericit ca am avut de aface cu niste niste oameni de incredere care m-au ajutat si la bine si la rau si mi-au indeplinit visul sa ajung acolo unde mi-am propus de la inceput cand nimeni nu credea ca o sa reusesc .

Sa studiezi peste hotare nu este o sarcina foarte usoara si dupa parerea mea nu oricine cred ca ar reusi, este relativ usor sa intrii dar este greu sa termini , dorul de casa , examenele se vor impotrivi dar trebuie sa ai incredere in tine, asa ca daca va hotarati sa studiati si voi in Marea Britanie , trageti tare , sunati un reprezentant al echipei UKStudy si indepliniti-va visul , vor fii alaturi de voi de la inceput pana la sfarsit ca niste frati mai mari .

Alex Munteanu_2

Ma numesc Munteanu Ionut Alexandru si aceasta este povestea mea.

Alexandru Ionut Munteanu – BA Sports Studies, Southampton Solent University

.

Comments

comments