Locuintele administrate de universitate sunt locuinte inchiriate de catre universitate, care la randul ei le inchiriaza grupurilor de studenti. Majoritatea acestor locuinte sunt localizate la o distanta mica de universitate.
Locuintele administrate de universitate sunt o optiune foarte buna pentru un student care prefera mai multa independenta, in timp ce isi doreste sa traiasca si sa socializeze cu ceilalti studenti. Mai exista si sentimentul de siguranta dat de faptul ca universitatea administreaza locuinta si ca ai acces la personal de siguranta 24/24h. Chiria include toate utilitatile, – unele universitati includ in aceasta si accesul la internet si/sau asigurarea bunurilor personale.
Dupa cazarea in campus, urmatoarul cel mai bun tip de cazare este in locuintele administrate de universitate deoarece vei avea de-a face cu universitatea, nu cu un proprietar.
Lista locuintelor disponibile este facuta publica pe site-urile universitatilor.

Cu cati studenti voi locui?

Tipul cazarii si numarul de dormitoare determina numarul de locatari. Tipul cazarii variaza de la apartamente individuale la case cu 3-5 dormitoare, unele case putand avea chiar si 9 dormitoare. Te vei bucura de intimitatea propriei camere, dar celelalte facilitati, cum ar fi bucataria, baia, sufrageria si alte camere sunt la comun.
Fie poti inchiria o camera fie poti inchiria intreaga casa cu un grup de prieteni, reusind astfel sa locuiesti cu un grup de oameni pe care ii cunosti foarte bine si cu care te intelegi.
Atunci cand cauti cazare, intodeauna intreaba prima data la biroul de cazare al universitatii.

ADMISSIONS OPEN FOR 2022

Anywhere YOU want to study - Europe and beyond

Facts and figures

SCHOOL VISITS
+
COURSES
+
UNIVERSITIES
+
GRADUATION
%

FIRST THING YOU NEED TO DO

Many universities and colleges encourage students to apply as early as possible. This allows the Admission team to check things such as references and matching students with their options.
Contact one of our advisers by filling in the Application form below. We will get back to you as soon as possible.
Click aici si unul din consultantii nostril te va contacta in curand.

Upcoming Events

Top Stories