DE CE SA MERG IN CAMPUS?

In primul rand, pentru ca vei beneficia de acest lucru doar in primul an de studentie, iar mai apoi pentru multe alte beneficii pe care ti le ofera acest tip de cazare. Viata in campus inseamna a trai intr-o locuinta special realizata si administrata de universitate, din interiorul campusului in care studiezi. Vei avea confortul de a putea accesa usor multe resurse din campus, cum ar fi biblioteca, laboratoarele cu calculatoare, centrul de sanatate, facilitatile recreationale, organizatii studentesti si in general te vei bucura de o viata sociala sporita.

Pentru unii studenti, aceasta experienta reprezinta prima oara cand locuiesc singuri, insa nu vei fi singur in aceasta situatie. A trai in campus inseamna a fi aproape de alti studenti, astfel ca intotdeauna fie ai cu cine vorbi, fie are loc vreo activitate in camera de zi a caminului.

Atunci cand te hotarasti daca sa traiesti in campus sau in afara acestuia, gandeste-te mai intai la ce este mai important pentru tine.

EXISTA VARIETATE?

Bineinteles! O gama variata de locuinte este disponibila pentru a se potrivi cu stilul de viata si bugetul fiecaruia, de la cele cu serviciu de catering complet, partial sau locuinte in care te poti ocupa tu de acest aspect. Majoritatea dormitoarelor au un singur pat – unele universitati au camere la comun pentru studentii care prefera sa imparta chiria. Exista de asemenea si locuinte cu bai private. Incalzirea, lumina, apa, curentul, si internetul sunt toate incluse in chirie. Asigurarea posesiunilor personale este inclusa in chirie in unele universitati, dar trebuie sa verifici la departamentul caminelor din universitate pentru a fi sigur. De obicei, facilitatile de bucatarie cat si baile sunt la comun.

ADMISSIONS OPEN FOR 2022

Anywhere YOU want to study - Europe and beyond

Facts and figures

SCHOOL VISITS
+
COURSES
+
UNIVERSITIES
+
GRADUATION
%

FIRST THING YOU NEED TO DO

Many universities and colleges encourage students to apply as early as possible. This allows the Admission team to check things such as references and matching students with their options.
Contact one of our advisers by filling in the Application form below. We will get back to you as soon as possible.
Click aici si unul din consultantii nostri te va contacta in curand.

Upcoming Events

Top Stories